Aktiver og deaktiver Kaspersky Protection-utvidelsen for nettlesere i de valgte nettleserne

Kaspersky Protection-utvidelsen for nettlesere advarer deg om farlige nettsteder og tilbyr en tryggere måte å angi passord og sensitiv informasjon på nettet. Du kan også bruke utvidelsen til å aktivere eller deaktivere enkelte komponenter og funksjoner i Kaspersky. Utvidelsen er kompatibel med Safari, Google Chrome og Firefox.

Som standard er Kaspersky Protection-utvidelsen installert i Safari. Du må aktivere utvidelsen for å bruke den i denne nettleseren.

Aktiver Kaspersky Protection-utvidelsen for Safari

Deaktiver Kaspersky Protection-utvidelsen for Safari

Merk: For å sikre en tryggere nettleseropplevelse i Safari på macOS 14 eller nyere, tillat Kaspersky Protection-utvidelsen på alle nettsteder og i privat nettlesing-modus.

Tillat Kaspersky Protection-utvidelsen for Safari på alle nettsteder

Tillat Kaspersky Protection-utvidelsen for Safari i privat nettlesing-modus

Merknad: Du kan bare avinstallere Kaspersky Protection-utvidelsen fra Safari ved å avinstallere programmet.

For å bruke nettleserutvidelsen Kaspersky Protection i Google Chrome og Firefox, må du installere og aktivere utvidelsen for disse nettleserne.

Installer og aktiver Kaspersky Protection-utvidelsen for Google Chrome/Firefox

Merknad: Hvis du fortsatt har den utdaterte Kaspersky Security-utvidelsen installert i Google Chrome eller Firefox, anbefaler vi at du fjerner den etter at du har installert Kaspersky Protection-utvidelsen.

Fjern den utdaterte Kaspersky Security-utvidelsen fra Google Chrome

Fjern den utdaterte Kaspersky Security-utvidelsen fra Firefox

Instruksjoner for hvordan du administrerer nettleserutvidelser i Google Chrome / Firefox finner du i nettlesernes dokumentasjon.